Marjolein Kapteyn

Ik ben Marjolein en samen met mijn man en kinderen ben ik woonachtig in Duiven. Als ouders zetten we ons graag in voor de basisschool van onze kinderen. In onze vrije tijd zijn we graag bezig met dier en natuur. Het allermooiste vinden wij om eigen fruit en groente in ons tuintje te zien groeien.

Marjolein Kapteyn

DE JEUGDPSYCHOLOOG

Ondersteuning aan

JONGEREN TOT 23 JAAR

Na de Master Gezondheidszorgpsychologie, heb ik ruim 10 jaar gewerkt binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Ik heb onder andere gewerkt als therapeut bij HSK en als Studentenpsycholoog bij de Radboud Universiteit, waar ik naast individuele trajecten ook groepen (perfectionisme) heb gedraaid.

Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot geregistreerd Cognitief Gedragstherapeut en bied ik Acceptance en Commitment Therapie.

Als ouder weet ik uit eigen ervaring dat het laten opgroeien hele mooie momenten kent, maar soms ook een flinke uitdaging kan zijn.

Gedurende het opgroeien blijken deze uitdagingen voor het kind/jongere of ouder niet altijd even gemakkelijk en dit is in mijn visie heel normaal.

Ik luister graag naar waarin ik binnen deze ontwikkeling kan ondersteunen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door geduld, ruimte en vertrouwen waarin wij rustig de tijd nemen en vooral samen opzoek gaan naar wat binnen het traject belangrijk en helpend is.

De wens van het kind staat in mijn

VISIE CENTRAAL