Monique Koster

Ik ben Monique Koster en sinds 1996 werk ik als psycholoog met kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen. Als GZ-psycholoog bij De-Jeugdpsycholoog vind ik het belangrijk om zorg op maat te bieden. Dat doe ik door open te luisteren naar hoe ik jou of jouw kind kan helpen. Je wilt immers snel van je klachten af of je kind zo snel mogelijk weer onbezorgd en gelukkig zien opgroeien en ontwikkelen.

Monique Koster

DE JEUGDPSYCHOLOOG

Ondersteuning aan

JONGEREN TOT 23 JAAR

Het behandelen van psychische klachten of het ondersteunen van de ontwikkeling, vraagt samenwerking en vertrouwen. Vertrouwen vind ik belangrijk om zo jezelf te kunnen zijn en open te zeggen wat je denkt. Samenwerking, omdat ik aansluit op wat je zegt, respectvol met jou en/of je kind om ga en we samen naar oplossingen zoeken. In de samenwerking maak ik graag gebruik van methoden als cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Dit zijn bewezen methoden om snel een verschil te kunnen maken, beter met situaties om te kunnen gaan of je beter te voelen.

Mijn ervaring heb ik op verschillende plekken opgedaan. De eerste periode van mijn loopbaan heb ik gewerkt als onderwijs-adviseur/leerlingbegeleider. Daarna heb ik in verschillende kleinschalige GGZ-praktijken gewerkt voor kinderen, jongeren en volwassenen in zowel de basis als de specialistische GGZ.

De wens van het kind staat in mijn

VISIE CENTRAAL