De Jeugdpsycholoog heeft een vacature voor een psycholoog K&J / orthopedagoog die ons team wil komen versterken.

Wie zijn wij?
De-Jeugdpsycholoog is een kleinschalige praktijk die zich richt op hulpverlening in de basis GGZ en specialistische GGZ voor kinderen en jeugdigen tot 23 jaar. Het huidige team bestaat uit een Kinder -en Jeugdpsycholoog NIP en GZ-psychologen. Er is een nauwe samenwerking met diverse disciplines; systeemtherapeut, speltherapeut, psychomotorische therapeut.  Vanuit de praktijk worden trainingen verzorgd op scholen. De zorg en aandacht die wij aan onze cliënten besteden, besteden wij ook aan elkaar. Er heerst een prettige en warme werksfeer met korte lijntjes.

Wat breng jij De-Jeugdpsycholoog van Burkum?
Je bent een WO geschoolde psycholoog kind -en jeugd /orthopedagoog. Je bent enthousiast, gedreven en leergierig. Je vindt het leuk om kennis uit te wisselen met het team en actief mee te denken in het behandelbeleid. Je bent zelfstandig in de uitvoering van diagnostiek. Het is een pré wanneer je minimaal in opleiding bent tot cognitieve gedragstherapeut en/of EMDR therapeut.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie voor 16-32 uur. Je krijgt de vrijheid je dagen en uren zelf in te vullen, waarbij werken in de avonden tot de opties behoort. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling binnen het team en ook scholing behoort tot de mogelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 60 CAO-GGZ met aanvullende regelingen zoals telefoon, laptop en een goede reiskostenvergoeding.

Wij bieden jou een fijne werkomgeving op een prachtige locatie in Apeldoorn.

Nog steeds enthousiast?
Ben je nog steeds enthousiast én denk je goed te passen binnen ons team, stuur dan je motivatie voor 1 april naar eva@de-jeugdpsycholoog.nl.