De Jeugdpsycholoog heeft een vacature voor een GZ-psycholoog K&J/Orthopedagoog Generalist die ons team wil komen versterken.

Wie zijn wij?
De-Jeugdpsycholoog is een kleinschalige praktijk die zich richt op hulpverlening in de basis GGZ en specialistische GGZ voor kinderen en jeugdigen tot 23 jaar. Het huidige team bestaat uit een Kinder -en Jeugdpsycholoog NIP en GZ-psychologen. Er is een nauwe samenwerking met diverse disciplines; systeemtherapeut, speltherapeut, psychomotorische therapeut.  Vanuit de praktijk worden trainingen verzorgd op scholen. De zorg en aandacht die wij aan onze cliënten besteden, besteden wij ook aan elkaar. Er heerst een prettige en warme werksfeer met korte lijntjes.

Wat breng jij De-Jeugdpsycholoog van Burkum?
Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog K&J / Orthopedagoog generalist met minimaal twee jaar ervaring met cognitieve gedragstherapie en/of EMDR. Je bent kundig in de uitvoering van protocollaire behandelingen aan de doelgroep en hun systeem, maar je durft ook buiten de kaders te denken en te doen wat nodig is. Daarnaast vind je het leuk om je collega´s te voorzien van jouw kennis, regie te voeren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie voor 24-32 uur. Je krijgt de vrijheid je dagen en uren zelf in te vullen, waarbij werken in de avonden tot de opties behoort. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling binnen het team en ook scholing behoort tot de mogelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 65 van de CAO-GGZ met aanvullende regelingen zoals telefoon, laptop en een goede reiskostenregeling.

Nog steeds enthousiast?
Ben je nog steeds enthousiast én denk je goed te passen binnen ons team, stuur dan je motivatie voor 1 april naar eva@de-jeugdpsycholoog.nl.