De Jeugdpsycholoog heeft een vacature voor een K&J psycholoog die ons team wil komen versterken

Ben jij een ervaren, enthousiaste en doortastende kinder – en jeugdpsycholoog die

  • enthousiast wordt van werken in een klein en deskundig team binnen de Basis GGZ
  • zich bij voorkeur richt op kinderen en jongeren tussen de 0 en 23 jaar met voornamelijk angst – en stemmingsproblematiek
  • graag samenwerkt met scholen, huisartsen en vaktherapeuten
  • werkt volgens evidence-based behandelmethoden én daarnaast veel waarde hecht aan laagdrempeligheid en behandeling op maat

dan worden wij waarschijnlijk ook enthousiast van jou.

Wat breng jij De-Jeugdpsycholoog van Burkum?

Je bent een WO geschoolde psycholoog in de richting van kind – en jeugd. Je bent enthousiast, gedreven en leergierig. Je vindt het leuk om kennis uit te wisselen met de regiebehandelaar en actief mee te denken in het behandelbeleid. Je bent zelfstandig in de uitvoering van diagnostiek. Het is een pré wanneer je minimaal in opleiding bent tot cognitieve gedragstherapeut en/of EMDR therapeut.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie voor 24-32 uur. Je krijgt de vrijheid je dagen en uren zelf in te vullen, waarbij werken in de avonden tot de opties behoort. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling binnen het team en ook scholing behoort tot de mogelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 60 CAO-GGZ met aanvullende regelingen zoals telefoon, laptop en een goede reiskostenvergoeding.

Wij bieden jou een fijne werksfeer op een prachtige locatie in Apeldoorn.

Nog steeds enthousiast?

Ben je nog steeds enthousiast én denk je goed te passen binnen ons team, stuur dan je motivatie voor 10 oktober 2021 naar eva@de-jeugdpsycholoog.nl.