Ervaringen

Ervaringen van clienten

Na een lange zoektocht en wachtlijsten zijn wij via een tip van iemand bij Eva terecht gekomen. Mijn dochter is op school vreselijk gepest en school greep niet in waardoor haar zelfvertrouwen volledig weg was en alles als onveilig voelde. Eva is met haar aan de slag gegaan en heeft haar vertrouwen weten te winnen. Ik zie eindelijk mijn eigen blije dochter weer. Hoe Eva haar geholpen heeft vind ik meer dan geweldig. Ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor Eva.

Arianne

Ik had een scooterongeval gehad en had hierdoor moeite met rijden en in auto’s zitten. Met EMDR en Eva haar hulp kan ik weer normaal op de scooter rijden. Ook waren er nog andere dingen naar boven gekomen. Eva heeft me goed geholpen. Als je EMDR wilt volgen zou ik het zeker bij Eva doen. Ze luistert en denkt ook met je mee. Dat is een van de fijnste dingen. Eva heeft me enorm geholpen om meer mezelf te vinden en rustiger in mijn gedachtes te zijn. Heel erg bedankt Eva.

Romy

Ik ben super blij dat Eva mijn psycholoog is geweest. Ze heeft mij erg geholpen en ik heb altijd het gevoel gekregen dat ik bij haar terecht kon. Ik heb een super fijne ervaring gehad en veel geleerd. Bedankt Eva voor de afgelopen tijd!

Lois

Zoals velen al aangeven in het best een stap om naar een psycholoog te gaan. Wij hadden al een vertrouwensband opgebouwd met een psycholoog in Zwolle, maar door een verhuizing moesten wij op zoek naar een nieuw “ passend” persoon. Door te lezen en met inzet van onze psycholoogkwamen wij toen bij Eva terecht. Zij gaf ons gelijk het vertrouwen en een warm welkom gevoel. De EMDR en cognitieve gedragstherapie die ze heeft toegepast heeft onze dochter zoveel geholpen. Stukje bij beetje zagen we de “oude” Daphne weer tevoorschijn komen. Eva straalt een stukje rust uit. Wat voor onze dochter heeft bijgedragen aan een goede behandeling. Eva weet je op je gemak te stellen door zich op te stellen en te kijken wat voor jou op dat moment passend is. Ze is puur en weet goed om te gaan met de situatie en heeft het vermogen om verder te kijken! Eva bedankt dat jij ons Daphne weer terug gegeven hebt! Namens Daphne en haar ouders

Daphne

Aan een ieder die nog twijfelt over welke psycholoog het beste is, zou ik heel graag willen mededelen dat Eva er een van de buitencategorie is! Ik kan spreken uit ervaring met mijn jarenlange ervaring met psychologen en psychiaters. Er was niemand die mij kon helpen, totdat ik Eva tegenkwam. Zij is zo professioneel en meedenkend. Het heeft echt me leven totaal veranderd. Zij is niet bang om soms de protocollen een klein beetje te laten vieren om er doorheen te kunnen komen. Dit toont kracht aan en is vooral een groot bewijs dat ze supergoed weet waar ze mee bezig is! Bij eva geen moment gehad dat ik twijfelde aan haar kunnen! Ik kan nog wel even doorgaan maar ik laat het hierbij. Eva je bent mijn held! je hebt mijn leven gered zo voelt het echt! bedankt!

Tom

Door middel van de EMDR die ik gehad heb en de andere gesprekken met eva ben ik echt verder gekomen, ik heb dingen een plekje kunnen geven en sta nu heel anders in het leven als hiervoor.

Merel

Ik heb depressie gehad en kon maar niet rustig worden in mijn hoofd. Ik werd steeds boos en verdrietig maar door de EMDR die Eva mij heeft gegeven loste dat gevoel vanzelf op. Ze doet het geconcentreerd en ze is echt geweldig. Ik heb er veel aan gehad.

Jens

Wat een fijne en veilige plek heeft Eva onze dochter Linde gegeven. Professioneel en vol liefde en aandacht tijdens de sessies. Ze heeft Linde geholpen bij het vinden van meer zelfvertrouwen en tips gegeven hoe om te gaan met bepaalde situaties. Heel blij dat we bij Eva terecht zijn gekomen.

Marije en Wilfred

Ik heb bij Eva een aantal EMDR sessies gedaan en ben er erg enthousiast over! Niet alleen over de EMDR ( wat overigens een aanrader is ) maar ook over Eva. Ze is rustig, nuchter en professioneel. Het heeft mij veel goeds gedaan. Bedankt Eva en succes met je praktijk verder! Groetjes, Jacqueline

Jacqueline

Eva heeft een ommekeer in het leven van onze zoon weten te bereiken met haar behandelingen. Door nare schoolervaringen uit het verleden hadden wij af en toe het gevoel dat we onze zoon kwijt waren: treurig, negatief, snel de moed laten zakken, bang, geen puf en geen zin in school en de dag in het algemeen. Eva heeft met hem alle schilletjes afgepeld totdat ze bij zijn kern kwam: de vrolijke, positieve en energieke Thijn met een enorme dosis humor en ondeugd in zich! Vooral waren wij erg onder de indruk van de EMDR behandelingen die Eva met hem heeft doorlopen: alsof ze hem een toverdrankje had gegeven. Van de ene op de andere dag veranderde zijn humeur van negatief naar vrolijk en onbezorgd! Eva is een hele fijne, lieve en toegankelijke jongedame die zo haar hart op de juiste plek heeft. Zeker voor kids. Zij ziet altijd de kracht en mogelijkheden van jouw kind, en daar werkt ze dan ook mee. Vrolijk, energiek, gezellig, down-to-earth, oprecht en vooral heel puur. Dat is Eva! BEDANKT! Wij zijn blij, samen met Thijn.

Kim

Ik ben super enthousiast over Eva! Ik dacht heel negatief na over mijn toekomst en Eva heeft mij in een vrij korte tijd weten "om te praten". we hebben ook 1 EMDR sessie gehad, wat erg aangenaam is geweest. Eva was vriendelijk, nuchter, intelligent en weet altijd het beste in je naar boven te halen. Zeker een aanrader!

Barend

Bij Eva was mijn dochter Willemijn, angstig en onzeker na een traumatische ervaring, op de goede plek. De EMDR behandeling was spannend voor Willemijn maar door de duidelijke en rustige benadering wist Eva Willemijn door de sessies heen te loodsen. Eva kan heel goed luisteren en blijft heel dicht bij t kind zelf, dat geeft je als ouder ook vertrouwen. Al heel snel na de behandeling zag ik mijn dochter veranderen; ze werd vrolijker, kreeg meer zelfvertrouwen en ging zelfs zwemmen! Een enorme stap voor Willemijn, wat was het mooi om haar te zien stralen! Nu gaat Willemijn verder, door de hulp van Eva weer een beetje sterker en trots op wat ze allemaal kan!

Carmen

Ik had een aantal dwangmatige handelingen ontwikkeld en kon hier niet zelf vanaf komen. Met behulp van EMDR ben ik hier gelukkig vanaf gekomen. Verder kon ik wat moeilijk in slaap komen en daardoor werd ik erg onrustig. Samen met Eva hebben we alle problemen geïnventariseerd en stuk voor stuk opgelost. Eva is een aardig, rustig persoon waarbij je je hart kunt luchten en waar je echt iets aan hebt. Eva, bedankt! L.

Lisan

Wilt u ook een ervaring delen, vul dan onderstaand formulier in.